به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی شب گذشته (یکشنبه) در نشست با جمعی از شعرای سراسر کشور در شب عید سعید غدیر، ضمن تبریک این عید، انتقال نسل به نسل فرهنگ غدیر و تبیین معارف علوی را جز رسالتهای شعرا و اهل ادب دانست و گفت: شما شاعران و عاشقان اهل بیت، به دلیل اهتمامی که همواره برای تبیین آموزههای اسلامی دارید، نقش بزرگی در انتقال فرهنگ غدیر به عصرها و نسلهای آینده ایفا میکنید.
رئیسجمهور واقعه غدیر را از مسلمات تاریخی در اسلام خواند و ضمن تاکید بر اهمیت بالای این واقعه در باورها و فرهنگ شیعی، خاطرنشان کرد: غدیر به عنوان رویدادی که در آن حضرت علی (ع) به عنوان ولی امر مسلمین امت اسلامی و جانشین پیامبر معرفی شد، به معنای واقعی کلمه جز نعمتهای بزرگ خداوند است.
رئیسی بسط آموزهها و ارزشهای علوی را از مسئولیتهای مهم اهالی شعر و ادب دانست و عنوان کرد: معتقد هستیم که در پرتوی فرهنگ علوی، امکان غلبه بر تمام مشکلات و معضلات فعلی کشور وجود دارد و گام اول برای این مهم، تبیین دقیق شاخصههای فرهنگ علوی به مردم و جامعه است و در این زمینه شما شعرا و فضلا مسئولیت بسیار مهمی بر دوش میکشید.
وی با تاکید بر اهمیت ولایت در اعتقادات اسلامی، تصریح کرد: در باورهای ما ولایت، ضامن صیانت از انسان در برابر ابتلائات روزگار است. خدا را شاکریم که امروز ولایت فقیه در رأس نظام ما حاکم است. ولایت فقیه بزرگترین نعمت خدا به ماست که جامعه را با آموزههای دینی و نگاه عادلانه هدایت میکند.
رئیسجمهور نظام جمهوری اسلامی را ثمره خون هزاران شهید دانست و تاکید کرد: این ایثارگریها و از خودگذشتگیها مسئولیت بزرگی بر عهده ما به عنوان خدمتگزار نظام و مردم و شما به عنوان هنرمندان آئینی کشور برای حفظ و تداوم این نظام قرار داده است.
رئیسی همچنین در پی درخواستهای مطرح شده از سوی شاعران برای ایجاد جایگاهی حقوقی به منظور حمایت از فعالان این عرصه، گفت: هیچ هنر دیگری همچون شعر ظرفیت تعالیبخشی و انتقال مفاهیم و ارزشهای اصیل اسلامی را ندارد، بنابراین به سهم خود از ایجاد جایگاهی برای حمایت از شعر و شاعران استقبال و پشتیبانی میکنم.
گفتنی است در آغاز این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با بیان اینکه نیاز داریم فضای فرهنگی کشور را به شکل تعاملی با همکاری اهالی فرهنگ اداره کنیم، گفت: امروز تلاش داریم فضای فرهنگی کشور از نشاط و پویایی مطلوبی برخوردار شود.
نظر شما